(foto) Nu mai trebuiesc nimănui? Ce maşini stau “ascunse” în spatele unei staţii de alimentare din Chişinău

0

Un cititor AutoBlog.MD a trimis la adresa redacţiei câteva fotografii pe care le-a realizat în sectorul Botanica al capitalei, identificând astfel unul dintre “depozitele” de maşini avariate care sunt importate în ţară. Automobilele din zonă sunt ascunse parţial de ochii lumii, unele inclusiv sub prelate.

De cât timp stau maşinile pe acest teritoriu de după o staţie de alimentare cu carburanţi de pe strada Sarmizegetusa nu se cunoaşte, însă pe unele le vor afecta coroziunea mai devreme deoarece nu sunt acoperite şi se expun umezelii de afară. Unul dintre automobile în genere are geamurile deschise, dând frâu liber dezvoltării mucegaiului.

Printre modelele identificate în imagini se numără un Ford Fusion, mai multe exemplare Audi şi VW, un Hyundai Santa Fe, o Honda Accord şi chiar un VW Jetta de nouă generaţie (fără roţi), majoritatea fiind avariate şi importate din câte se pare de peste ocean.

Cel mai probabil aceste maşini nu vor fi lăsate de izbelişte, iar în 2020 şi-ar putea găsi chiar proprietari în ţara noastră, evident fiind reparate şi recondiţionate. Ne exprimăm speranţa că proprietarii le vor pune la loc măcar pernele de aer care au fost declanşate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Vezi şi:

(foto) Atenţie! Anterior fiind bune circulau prin Franţa, iar acum accidentate au fost aduse în Moldova

https://autoblog.md/foto-un-moldovean-si-a-adus-un-bmw-x6-m-accidentat-din-america-iata-in-ce-stare-este/

https://autoblog.md/foto-fara-pauza-de-sarbatori-un-nou-lot-de-masini-avariate-aduse-in-tara-printre-care-si-un-chevrolet-volt/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata