in , ,

(foto) Atenţie! Anterior fiind bune circulau prin Franţa, iar acum accidentate au fost aduse în Moldova

Fiţi foarte atenţi în procesul de achiziție a unei maşini la mâna a doua! Chiar şi un automobil simplu de marcă Dacia la fel poate avea un trecut sumbru. Drept dovadă servesc chiar şi nişte fotografii publicate recent pe pagina Auto Inspect, în care se pot observa starea a două Duster-uri anterior înregistrate în Franţa.

Să presupunem că au fost importate pentru uz personal după ce vor fi reparate şi nu vor fi scoase prea curând la vânzare, însă totuşi trebuie să fiţi prudenţi.

Camuflarea defectelor şi modificarea odometrelor sunt printre cele mai populare operaţiuni care se fac în mod tradiţional cu astfel de vehicule în astfel de cazuri şi nu toţi proprietarii acestora sunt gata să le dea pe faţă secretele.

Coincidenţă sau nu, dar în ultimele zile din octombrie anume în regiuni din Spania, Franţa şi Italia au avut loc inundaţii de proporţii.

Dacii Duster avariate vama 0
FOTO: facebook.com/autoinspectofficial
Dacii Duster avariate vama 1
FOTO: facebook.com/autoinspectofficial
Dacii Duster avariate vama 2
FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Vezi şi: (video) Un nou trend? În Republica Moldova încep să fie aduse maşini electrice accidentate?

Vezi şi: (foto) Moldova a devenit țara în care se repară cele mai multe mașini din Europa

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT