(foto) O maşină electrică rară în ţară, proiectată într-un copac din Ungheni, după care şoferul a abandonat-o

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulaţie cu implicarea unui BMW iX3 facelift, un electromobil de ultimă generaţie ce se numără deocamdată pe degete în ţara noastră şi care costă minimum 58.900 de euro, s-a produs în seara zilei de ieri pe strada Ion Creangă din municipiul Ungheni.

Despre acesta ne-a atras atenţia o sursă, căreia i-am garantat păstrarea confidențialității, în timp ce Inspectoratul de Poliţie Ungheni ne-a confirmat înregistrarea cazului.

Sursa citată ne-a comunicat că şoferul a fost văzut în stare avansată de ebrietate, iar după accident a plecat de la faţa locului. La volan s-ar fi aflat un bărbat, descris ca fiind şef al unui bar-restaurant localizat chiar în inima oraşului.

„Aista (n.r. acesta) îi cunoscut cu toți pe la noi, îi șef pe un local în Ungheni și cred că va scăpa uşor. Cu sistemul nostru cred că scapă… Nu îl știu personal, dar tare nu respect șoferii care consumă alcool şi urcă la volan. Bine că a ajuns în copac şi nu a călcat pe nimeni”, a conchis sursa.

Conform informațiilor IP Ungheni, polițiștii veniți la fața locului au stabilit că pe strada Ion Creangă 7 din municipiul Ungheni, o persoană de gen masculin care conducea un BMW iX3, deplasându-se pe strada Ion Creangă din direcția străzii Romană spre strada Oleg Ungureanu, având exces de viteză, nu s-a isprăvit cu conducerea, a derapat de pe carosabil şi a lovit un copac.

Se confirmă că după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul, abandonând BMW-ul. Dar polițiștii ulterior au stabilit conducătorul auto, în baza căruia a fost pornită o procedură contravențională doar în baza articolelor 242 al. 2 şi 243 al. 1 din Codul Contravenţional. Iar autoturismul a fost ridicat și dus la parcarea specială din municipiul Ungheni.

Alte detalii, ofiţerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, nu ne-a comunicat. Întrebarea, dacă se confirmă sau nu că a fost în stare de ebrietate, a fost lăsată deocamdată fără răspuns.

De ce a fugit atunci tipul de la faţa locului dacă a comis un accident neînsemnat? Să fi identificat poliţia de fapt “şoferul de rezervă în caz de situaţii excepţionale”?

Cmentariile sunt închise