(foto) Pe noul McLaren Speedtail au început să se facă bani! Cel puţin şase exemplare sunt deja de vânzare

0

Abia de au ajuns bine la marea majoritate a clienţilor, că deja a fost scos la vânzare. Vorbim despre hipercarul cu trei locuri pentru pasageri McLaren Speedtail, care imediat după achiziţie a adăugat în valoare minim un milion de euro, în unele cazuri valoarea-i fiindu-i chiar dublă decât preţul cerut de producător.

O sumă mare de bani, deocamdată necunoscută, ar urma să fie dată în schimbul acestui exemplar care a apărut primul la o licitaţie. Casa RM Sotheby’s ar urma să-i găsească un nou proprietar spre sfârşitul lunii ianuarie din 2021.

Exemplarul din imagini este al 36-lea din cele 106 produse şi mai este dotat cu opţiuni personalizate în valoare de peste 170.000 de dolari. Comandat pe 20 iulie 2020, a fost livrat nou la McLaren Philadelphia în toamna anului curent. Are pe odometru doar 50 de km parcurşi.

Maşina a fost vopsită într-o nuanţă unică MSO Heritage Atlantic Blue (30.000 de lire) şi vine în combinaţie cu mai multe dungi argintii (doar această opţiune a costat practic 40.000 de lire sterline) pentru a se potrivi culorii jantelor din aliaj (7.000 de lire). Capacele roților frontale au fost specificate în fibră de carbon cu finisaj lucios, în timp ce capacul motorului și etrierele de frână au fost vopsite în negru. Sistemul de evacuare a gazelor de eşapament, care este integrat în difuzorul din spate și aproape ascuns, poartă finisajul Stealth Titanium.

O suită cuprinzătoare de trim Zircon și finisaje din fibră de carbon cu efect satinat se remarcă uniform atât la exterior, cât și la interior. Habitaclul este în mare parte tapiţat cu piele anilină în nuanţă Vintage Tan, finisată cu cusături de contrast personalizate (o altă opţiune de 50.000 de lire steline). Volanul din fibră de carbon satinată este îmbrăcat parţial cu aceeaşi piele (cu padele din titan în spatele său), iar coloana de direcţie este acoperită cu Alcantara.

Acest McLaren Speedtail mai este însoțit de documentul său de confirmare a comenzii, un portbagaj frontal în care se găseşte o valiză personalizată din fibră de carbon, precum și set de unelte uşoare din titan cu finisaj auriu, fiecare instrument purtând numărul de ordine a maşinii.

Preţurile altor cinci exemplare noi Speedtail care se vând le puteţi vedea pe marketplace-ul James Edition.

GALERIE FOTO:
(sursă: Ted Seven aka Ted7© 2020 RM Sotheby’s)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata