(foto/video) Premieră: Cel mai extrem Chevrolet Camaro al momentului

Compania Chevrolet a prezentat varianta cea mai agresivă a coupeului sport Camaro. Automobilul este construit pe baza modelului ZL1 şi a primit un pachet pentru circuit numit 1LE.

Pe circuitul de teste al concernului General Motors, în oraşul Milford, noul sportcar a parcurs un tur cu o lungime de 4.7 kilometri cu circa trei secunde mai repede decât un Camaro ZL1 obişnuit.

Camaro-ul de circuit a fost îmbunătăţit practic la toate capitolele. Datorită noilor jante care sunt mai uşoare şi a amortizoarelor, dar şi a unei lunete mai subţiri, maşina a pierdut 27 de kilograme.

Vezi şi: (foto) New-York 2016: Premieră mondială – Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Totodată, coupeul a primit un kit exterior aerodinamic cu mai multe elemente din fibră de carbon şi un eleron fixat pe portbagaj. Suspensia sport poate fi setată după preferinţe, iar bara stabilizatoare din spate poate fi reglată în trei poziţii.

Jantele modelului sunt din aliaj din aluminiu şi acestea sunt acoperite de pneuri special dezvoltate pentru maşina în cauză Goodyear Eagle F1 Supercar 3R.

Vezi şi: Ştiai asta? Cu cel mai puternic Chevrolet Camaro poţi accelera până la 100 de km/h în prima treaptă

Sub capotă se ascunde un motor cu opt cilindri cu un compresor mecanic, care are un volum de 6.2 litri şi care produce 659 de cai putere. Cuplul maxim este egal cu 881 Nm Cutia de viteze este una mecanică cu şase trepte. De asemenea, mecanismele de frânare sunt de marcă Brembo, iar pe etrierele de culoare roşie scrie 1LE.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/