(foto) Premieră: Ediţia limitată Jaguar XE SV Project 8 Touring

Divizia de vehicule speciale a companiei Jaguar (SVO) a dezvoltat o versiune nouă a modelului stradal XE SV Project 8, oferindu-l cu un alt spoiler spate discret care are menirea să o diferenţieze de cea originală despre care britanicii spun că este mai bine de folosit pe circuite.

Noua specificaţie Touring va exista în caietul de sarcini alături de cea lansată iniţial. Jaguar XE SV Project 8 încă deţine recorduri de timp printre sedanuri pe trei continente, pe circuite precum Nurburgring Nordschleife, Dubai Autodrome şi Laguna Seca.

Noul spoiler fix îl înlocuieşte pe cel masiv şi ajustabil din fibră de carbon. Încă o completare reprezintă un splitter frontal acum fixat pentru menținerea echilibrului aerodinamic. Sub capotă a rămas acelaşi V8 Supercharged de 5.0 litri, care produce 600 CP/700 Nm şi este capabil să catapulteze acest automobil de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 300 de km/h (pentru comparaţie modelul original poate face 0-97 km/h în 3.3 secunde şi atinge 322 de km/h).

Divizia SVO va asambla nu mai mult de 15 astfel de automobile la centrul său tehnic din Warwickshire. Clienţilor li se va pune la dispoziţie exclusiv varianta cu patru locuri pentru pasageri, fără opţiunea a doar două şi a unei cuşti de protecţie.

Valencia Orange, Velocity Blue, Corris Grey Satin și British Racing Green sunt culorile pentru caroserie disponibile. Încă o deosebire va reprezenta lipsa de autocolante.

Preţul automobilului în această specificaţie nu a fost anunţat, însă Jaguar confirmă că mai există disponibile modele originale, care au un preţ de start de 149.995 de lire sterline în Marea Britanie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/