(foto) Premiera lui BMW X7 facelift va avea loc în scurt timp. Prima fotografie care ar fi oficială

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un utilizator al iXforums a scos la iveală o fotografie care ar fi oficială şi care arată noul BMW X7 facelift. Amintim că modelul dat, împreună cu noua generaţie Seria 7 şi viitoarele XM/X8, adică produsele de top ale bavarezilor, vor fi primele care vor introduce o nouă “faţă”.

Din imaginile spion disponibile în spaţiul online cu alte viitoare modele, inferioare celor enumerate mai sus în ierarhie, nu am observat ca noul design să se reflecte şi asupra lor. Astfel spus, noua “faţă” va rămâne cel mai probabil o prerogativă a celor mai scumpe BMW-uri.

Tot conform fotografiilor spion cu prototipuri camuflate, am aflat că X7 facelift va avea blocuri optice împărţite la nivele diferite (split headlights design) şi în continuare aceeaşi grilă de radiator. Aceasta din urmă însă nu va mai avea o conexiune cu farurile.

În plus, complet nouă este şi bara de protecţie frontală, care include prize de aer pe părţile laterale şi o admisie centrală proeminentă. Oferta de jante masive va fi completată cu noi modele.

Bara de protecţie posterioară la fel ar putea fi schimbată, însă stopurile nu vor fi radical noi sau poate chiar deloc modificate.

Se presupune că interiorul SUV-ului va fi, de asemenea, actualizat considerabil. Nu se exclude ca bordul noului iX cu ale sale ecrane curbate şi cu ultimul sistem iDrive să fie transferat şi pe X7.

Cmentariile sunt închise