(foto) Premieră mondială: Ediţia limitată ABT RS5-R Sportback cu 530 de CP

După ce acum o lună maşina tunată a fost introdusă iniţial pe piaţa nord-americană şi pentru că modelul original a devenit disponibil şi în Europa din acest an, atelierul german ABT Sportsline face valabilă noua ediţie limitată ABT RS 5-R Sportback şi pe piaţa de pe continentul nostru.

Acest automobil va exista în doar 50 de exemplare şi cei interesaţi ar face bine să se gândească rapid, căci precedentul ABT RS4+ s-a epuizat deja!

Acest automobil modificat devine special în primul rând prin intervenţiile de ordin mecanic şi electronic pe care le-au făcut specialiştii germani. Se menţionează despre un program ABT Power S, care adaugă 80 de CP şi 80 Nm de cuplu prin aplicarea unei unităţi electronice de control cu modul ABT Engine Control (AEC), a unui kit auxiliar de răcire cu apă, a unui nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament şi a unui nou sistem de admisie.

Drept rezultat, puterea a crescut până la 530 de CP şi 680 Nm de cuplu, prin intermediul cărora timpul de acceleraţie 0-100 km/h a scăzut până la 3.6 secunde (-0.3), o cifră caracteristică maşinilor sportive care joacă şi într-o altă ligă.

Interevenţiile la capitol tehnic mai includ schimbarea amortizoarelor cu unele a căror înălţime poate fi reglată. De asemenea, noi se oferă stabilizatoare sportive pe ambele punţi.

Din punct de vedere estetic, automobilul a primit un nou kit exterior aerodinamic, cu elemente care sunt făcute în totalitate din fibră de carbon lucioasă, combinate cu aplicaţii de culoare neagră, inclusiv pe celebrele inele. Toate au fost testate aerodinamic şi contribuie la dezvoltarea unei forţe de apăsare mai mari.

Cu acelaşi material mai sunt acoperite terminaţiile noului eşapament, care măsoară 102 mm în diametru. Pe partea de jante avem unele de model ABT SPORT GR de 21 de inci.

În habitaclu se adaugă printre altele o tapiţerie nouă pentru scaune, parţial din piele şi cu logouri RS5-R, carcase pentru scaune din carbon, un levier al transmisiei decorat cu fibră de carbon, noi praguri interioare, lumini de întâmpinare specifice, insigne “ABT RS5-R 1 of 50” şi alte accesorii atractive la alegere.

Modelul va putea fi comandat în limita stocului disponibil de la sfârşitul lunii iulie 2019. În galeria de imagini poţi vedea şi modelul (gri) oferit anterior în câteva exemplare peste ocean. Iată şi lista de preţuri:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/