(foto) Primele imagini spion cu interiorul noului BMW Seria 7

Primele imagini spion cu interiorul parţial deconspirat al următoarei generații BMW Seria 7 au ajuns în spaţiul online.

Dacă designul va fi în realitate astfel, inspirat din cel al noului BMW iX, vom avea ocazia să aflăm prin conceptul-prototipul modelului, despre care există informaţii neoficiale că va fi prezentat în septembrie la Salonul Auto de la Munchen, acolo unde s-a mutat cel de la Frankfurt.

Conform celor ce putem observa din aceste fotografii, planşa de bord a sedanului de top va adopta un Cockpit Digital cu două monitoare pătrăţoase, integrate într-un panou curbat întors spre şofer. Pe SUV-ul electric iX cel din spatele volanului măsoară 12.3 inci, iar cel central 14.9 inci.

Dacă va exista un panou dedicat pentru controlul climatizării deocamdată nu este clar, însă de la acelaşi BMW iX va fi preluată suprafaţa de comenzi de pe tunelul central care conţine inclusiv noul controller pentru iDrive, dar şi butoanele stilizate frumos pentru reglarea scaunelor frontale, amplasate pe uşi.

Volanul are o formă diferită şi trei spiţe în loc de două, comparativ cu cel de pe iX, însă secţiunea sa centrală şi comenzile fizico-tactile sunt identice. De asemenea, se pot observa pe părţile sale laterale două benzi cu LED-uri integrate, care vor servi cel mai probabil pentru asistenţă în timpul condusului autonom.

Noi vor fi şi scaunele frontale. Acestea dispun de o tapiţerie perforată, suporturi laterale şi tetiere integrate. În acestea din urmă s-ar putea ascunde atât difuzoare ale sistemului audio, cât şi monitoare pentru pasagerii de pe locurile din spate.

Premiera oficială a noii generaţii BMW Seria 7 va avea loc în 2022, în timp ce startul vânzărilor va fi dat în acelaşi an sau deja la începutul lui 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=LSeGmSkpDrQ
https://www.youtube.com/watch?v=yjAE5p_ZNz0

Iată cum ar putea arăta aproximativ automobilul în baza imaginilor spion, deşi grila radiatorului va fi semnificativ mai mare:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/