(video) Se poate mai radical! Mansory se aprofundează în modificarea lui Maserati MC20

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul german de tuning, Mansory, introduce o nouă conversie pentru Maserati MC20. De această dată este una mai radicală, dar și limitată. Proiectul MCX PERGUSA va exista în doar cinci exemplare.

Precum în cazul tuturor transformărilor complete, doar cele mai bune ingrediente ale rafinamentului auto sunt folosite!

  • Mașina se alege cu o caroserie custom. Aproape toate panourile de caroserie sunt redesenate și confecționate din fibră de carbon forjată. Multe panouri au și proprietăți aerodinamice active, iar altele permit captarea unui volum mai mare de aer pentru răcire. Terminațiile de eșapament sunt patru la număr, iar difuzorul dublu și aripa masivă integrează câte un semnal stop suplimentar.
  • S-a intervenit la câteva componente ale șasiului, fiind nou dezvoltate de Mansory, însă fără a se intra în detalii. Jantele forjate FV.5C sunt realizate dintr-o singură bucată de materie primă, sunt ultra ușoare, au blocare centrală și măsoară 21 și 22 de inchi. Anvelopele sunt de înaltă performanță în dimensiunile 255/30 ZR21 (față) și 335/25 ZR22 (spate). Etrierii de frână pot fi vopsiți în orice culoare la alegere.
  • Un nou sistem de control electronic și unul nou de evacuare a gazelor de eșapament au contribuit la creșterea puterii motorului V6 biturbo de 3.0 litri. Generează 750 CP și 880 Nm în loc de 630 CP și 730 Nm. Cu noile forțe este capabil de 0-100 km/h în 2.6 secunde și atinge maximum 335 km/h.
  • Ca și culorile exterioare ale tuturor conversiilor complete, interiorul poate fi ales și configurat în mod liber de către client. Se realizează o retapițare completă cu piele elegantă și se îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește manopera. Atenția la detalii este redată prin centuri de siguranță colorate sau întregul spațiu pentru picioare și covorașele asociate cu restul interiorului. Acolo unde pielea nu este folosită (sau nu ar trebui să fie folosită), interiorul este rafinat selectiv cu carbon. Custom este și volanul.

Prețul mașinii se comunică la solicitare, însă ar trebui să fie în jurul a jumătate de milion de euro!

Vezi și: (foto/video) Mansory a modificat noul Maserati MC20 pentru a fi mai impresionant

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise