(foto/video) Un nou accident lângă Orhei. O maşină lovită din spate s-a răsturnat în decor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această seară, pe traseul R6 din raionul Orhei, s-a produs un alt accident rutier. O Toyota Prius a lovit puternic din spate o Dacia Logan. Rezultatul – o răsturnare în decor a ultimei după un control pierdut a direcţiei şi o pasageră transportată la spital.

Unul dintre factorii care au condiționat producerea accidentului rutier este numit – neatenția conducătorului automobilului marca Toyota. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani. De cealaltă parte, Dacia era condusă de un bărbat de 62 de ani, care avea ca pasageră o femeie de 70 de ani.

De la fața locului pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Orhei cu traumatisme, însă după acordarea ajutorului medical a fost externată pentru tratament ambulatoriu. Alte circumstanțe se stabilesc, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

VIDEO: t.me/chisinaugroup

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise