(foto) Un pilot desenează chiar ACUM cu avionul său mesajul STAI ACASĂ deasupra Moldovei

Chiar dacă nu este o știre ce ține de domeniul auto, deşi vorbim despre un aparat de zbor mişcat de un motor, noi totuși am decis să notăm despre performanța pilotului care a decis să scrie în zbor pe site-ul Flightradar24 mesajul STAI ACASĂ!

La manșa micului avion se află pilotul Oleg Burlacu. Din datele pe care le vedem pe Flightradar24 am aflat că mesajul este desenat la o altitudine de 1.280 de metri la nord de Chișinău, în timp ce aparatul de zbor Pipistrel Virus SW100 are o viteză de zbor de 165 km/h.

A fost nevoie de ceva spațiu pentru a efectua acest exercițiu. Dacă inițial primele litere au fost desenate în preajma localității Strășeni, se pare că ultimele vor fi scrise în preajma localității Vadul lui Vodă. Tot de pe aerodromul din zonă a și decolat aparatul de zbor.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/