(foto/update) Noi schiţe cu noua generaţie Skoda Rapid, acum şi cu spatele

0

(update 29.11.2019) Noi schiţe cu noua generaţie Skoda Rapid în caroserie liftback au fost făcute publice astăzi de aceeași sursă, acum însă şi cu dezvăluirea designului părţii posterioare.

Stopurile noului Rapid, desenate sub forma literei “L”, vor deveni vizual mai late şi, la fel ca şi farurile, vor fi făcute pe bază de LED-uri. Însăşi corpurile vor fi formate din două părţi, una dintre care se va întinde spre aripi, iar cealaltă jumătate va fi instalată pe hayon.

Între ele se va găsi noua inscripţie corporativă în loc de logoul mărcii, iar capacul portbagajului care se deschide împreună cu luneta va mai avea o muchie specifică scoasă în relief. Noul design al stopurilor este accentuat de reflectoarele orizontale care s-au mutat pe bara de protecție.

Cum va arăta noul Rapid în realitate vom afla în scurt timp. Premiera mondială a modelului va avea loc până la Revelion în Federaţia Rusă!


(09.10.2019) Noua generaţie Skoda Rapid! Iată cum va arăta

Reprezentanţa Skoda din Federaţia Rusă a făcut astăzi publică prima imagine cu noua generaţie a modelului Rapid în caroserie liftback, cu menţiunea că automobilul a fost proiectat special pentru piaţa locală. Premiera i-ar fi programată până la sfârşitul anului curent!

Designul noii generaţii Skoda Rapid

Potrivit celor reprezentate de această schiţă, noul Rapid a fost conceput pe baza modelului Scala, pe care brandul ceh a decis să nu-l aducă pe piaţa rusească.

Sedanul compact, cu un hayon şi lunetă realizate într-un singur element de caroserie, va avea aceleași faruri geometrice, iar grila de radiator va avea nişte linii mai fine și a fost poziţionată mai jos pentru a face loc unei capote extinse cu muchii scoase în relief.

Cum arată în partea posterioară şi la interior deocamdată rămâne un secret.

Skoda Rapid facelift de generaţie actuală

Nu există nici o informație la moment nici despre partea tehnică, dar cel mai probabil, nu va fi nici o schimbare radicală. Pe piaţa rusească va fi păstrat motorul de bază natural aspirat de 1.6 litri (cu 90 sau 110 CP), dar şi TSI-ul de 1.4 litri, deşi nu sunt excluse completări cu noi agregate de la Scala.

La jumătatea lunii septembrie, șeful Skoda Rusia a declarat că noul Rapid va fi proiectat special pentru piața rusă, care va fi şi cea principală pentru model. Ulterior va fi lansat şi pe altele, cel mai probabil cu alte motoare şi dotări în dependenţă de necesităţile piețelor.

Vezi şi: (foto) Ultima etapă de teste cu noua Skoda Octavia înainte de premieră. Iată cum va arăta cel mai probabil

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/