(galerie foto) Cel mai scump BMW M3 a venit în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


În ţara noastră a ajuns o nouă maşină exclusivistă de la BMW – cel mai scump BMW M3 care se poate comanda din fabrică în acest moment – noul M3 CS! Pentru modelul prezentat la sfârşit de ianuarie 2023 nu s-a anunţat vreo limită de producţie, însă oricum va fi făcut într-un tiraj mic. Iar dacă nu va mai fi comandat unul, cel din imagini ar putea fi singurul din Republica Moldova.

Sedanul cu tracţiune integrală a fost dotat cu motorul biturbo de 3.0 litri de pe modelul “mai rău” – M4 CSL. Asta înseamnă că spre deosebire de un M3 Competition xDrive obişnuit, M3 CS are să ofere 550 în loc de 510 cai putere.

La pachet cu o serie de modificări care să-l facă mai uşor, dar şi mai agil în curbe, alături de numeroase elemente din fibră de carbon, noul BMW M3 CS poate accelera până la 100 km/h în 3.4 secunde. Limitatorul de viteză a fost eliminat, astfel încât viteza maximă i se ridică la 302 km/h.

Principalele diferențe vizuale dintre versiunea CS și cea M standard sunt noile „nări” cu ornamente roșii și farurile cu lumini de zi galbene. La interior, panoul frontal cu două ecrane combinate sunt comune cu cele introduse pe facelift-ul Seriei 3, însă cu grafică şi meniuri specifice. Interiorul este intens decorat cu fibră de carbon. Volanul este îmbrăcat în Alcantara şi are un marcaj la ora 12, printre altele.

Maşina din imagini este complet echipată şi costă 131.965 de euro! Nu are montate doar frânele carbon-ceramice, care sunt o opţiune.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise