Imaginea zilei: Mercedes-ul şi “fetele”

Imaginea zilei de astăzi vine din România, acolo unde un Mercedes-Benz C-Class în caroserie W202 a fost surprins în compania mai multor “fete”. Mai exact este vorba despre câteva capre şi iezi/iede care au îndrăznit şi au urcat pe automobil.

În momentul în care atenţia lor a fost atrasă de fotograful nepoftit, pe sedanul german erau urcate tocmai şase animale domestice, trei dintre care au găsit şi locul cel mai potrivit pentru odihnă: pe capotă, acoperiş şi portbagaj.

Imaginile au fost publicate într-un grup al pasionaților de Mercedes-Benz, iar un internaut ne-a comunicat că locaţia din imagini este Vaslui. În plus, a afirmat că vede autoturismul zilnic stând pe acel teritoriu îngrădit, lângă o centrală electrică, deşi nu se cunoaşte a cui este.

Dificil este de spus şi cum va reacţiona proprietarul dacă va găsi urme de copite şi panouri de caroserie cu defecte.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/foto-accident-bizar-un-urs-a-cazut-peste-masina-unui-politist-si-aceasta-a-provocat-un-incendiu-de-padure/

Cmentariile sunt închise