Imagini spion: Sedanul de serie Lynk & Co 03 va imita practic în totalitate conceptul său

Compania “fiică” a gigantului chinez Geely – Lynk & Co – este tot mai aproape să scoată la lumina zilei o gamă de maşini care vor avea dotări comune, dar şi un design de firmă cunoscut. Primul model care trebuie să fie lansat în vânzare până la sfârşitul acestui an în China este crossoverul Lynk & Co 01, după care va apărea sedanul numit Lynk & Co 03.

Amintim că în luna aprilie la Salonul Auto de la Shanghai, acest model a fost prezentat în calitate de concept, însă acum cu ajutorul fotografilor Automedia care furnizează imagini spion exclusive pentru AutoBlog.MD, putem vedea prototipul de teste care se pregăteşte pentru producţia în masă. Primele impresii despre acesta este că sedanul se serie practic nu se va deosebi cu nimic de concept.

Vezi şi: (foto) A fost prezentat crossoverul de serie şi sedanul conceptual cu platforme făcute de Volvo şi Geely

Blocurile optice şi stopurile prototipului de teste sunt temporare, iar în rest sedanul este practic unul de serie, doar încă fiind camuflat.

Bara de protecţie frontală de asemenea imită elementul caroseriei conceptului, însă bara de protecţie posterioară a fost simplificată. Acolo terminaţiile eşapamentului au fost poziţionate mai jos, într-un loc mai tradiţional.

Creatorii Lynk & Co 03 nu dezvăluite deocamdată niciun detaliu tehnic despre acesta, însă dacă ar fi să ne orientăm spre modelul 01, care este deja unul de serie, putem presupune că noul sedan va folosi sub caroserie platforma Volvo CMA. Respectiv, sub capotă s-ar putea ascunde o serie de agregate cu volume cuprinse între 1.5 şi 2.0 litri, hibride sau electrice.

Vezi şi: Imagini spion: Versiunea de serie a sedanului Lynk & Co 03 a fost observată în premieră la teste

Şi interiorul acestui prototip de teste a putut fi fotografiat. Spre deosebire de concept, acesta are un panou de bord parţial digital, un sistem de climatizare care poate fi reglat prin butoane analogice, dar şi un ecran tactil cu dimensiuni generoase.

Amintim că modele produse de Lynk & Co vor primi cel puţin în China o garanţie pe viaţă, acces nelimitat la internet şi suport 24/24 pe drumuri. În viitor, aceste maşini vor fi prezentate şi în Europa sau SUA.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/