(LIVE update) Cum se circulă prin municipiul Chișinău. Ultima oră! Deplasarea transportului public rămâne sistată toată ziua

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articolul dat este despre starea lucrurilor în capitală și se va actualiza toată ziua cu noi informații!

(update 16:16)



(update 13:40)


(update 13:13) Se circulă cu dificultate pe secțiunea în rampă a șoselei Hîncești:


(update 13:05)

La ora actuală, 32 autospeciale și utilaje ale Exdrupo sunt antrenate în procesul de deszăpezire, combaterea lunecușului…

Publicată de Direcția Generală Mobilitate Urbană pe Luni, 8 ianuarie 2024

(update 13:00) Primăria Chișinău îndeamnă șoferii să nu blocheze accesul către platformele de evacuare a deșeurilor:


(update 12:55)


(update 10:55)


(08.01.2024, ora 10:35) Ninsorile care se manifestă continuu, fenomen care se va înregistra toată ziua, deja dau bătăi de cap administrației centrale a municipiului Chișinău. Se anunță că circulația transportului public este serios afectată, înregistrându-se întârzieri.

Toată noaptea, la această oră, dar și în zilele următoare se va interveni la capacitate maximă în vederea deszăpezirii străzilor capitalei și a drumurilor de acces, promite Primăria Chișinău.

Serviciile şi întreprinderile municipale sunt antrenate la deszăpezirea străzilor și trotuarelor, curților de bloc, parcurilor, acceselor, străzilor secundare, în stații și spre suburbii. Mai multe troleibuze au circulat toată noaptea pentru evitarea depunerii chiciurei pe fire, însă asta nu a ajutat prea mult.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise