Mare premieră Volvo la început de toamnă: Al doilea facelift pentru XC90

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vestea despre un al doilea facelift pentru Volvo XC90 se știe încă din 2022, căci noul EX90 nu a venit să-l înlocuiască complet și definitiv. Iar o încetinire a vânzărilor de mașini electrice peste tot în afara Chinei se numără, acum, printre motivele pregătirii acestui model.

Și iată că producătorul suedez face marele anunț, confirmând produsul. Premiera este setată pentru după amiaza zilei de 4 septembrie, deci peste două săptămâni.

Prima imagine teaser ar prezenta modelele XC90 și EX90 față în față. La noutate, cel puțin semnătura luminoasă din faruri va fi actualizată.

Volvo XC90 teaser

Din scurtul comunicat de presă emis, aflăm că SUV-ul va fi arătat în cadrul evenimentului 90/90 Day. CEO-ul Volvo, Jim Rowan, alături de o serie de experți, vor prezenta noul XC90 despre care se spune că este substanțial actualizat.

De asemenea, va fi marcat un moment important în lansarea modelului EX90. Și ar mai putea exista o surpriză sau chiar două!

Volvo XC90 facelift va fi hibrid, va prezenta o evoluție a designului scandinav și o nouă interfață digitală de utilizator la interior. De asemenea, va oferi cele mai noi tehnologii în termeni de securitate, confort și putere electrică.

Nu în ultimul rând, va fi cel mai sigur Volvo car de până acum. Așteptăm să ne convingem de toate! Stați aproape!

Cmentariile sunt închise