Noua Toyota Highlander în Moldova. Start primirii prealabile a comenzilor

Articol de: Toyota Moldova

La Toyota Centru Chişinău „Continent” a fost dat startul primirii comenzilor pentru noul model Toyota Highlander.

Noul Highlander înseamnă:

• Un nou design al elementelor optice, grilei radiatorului, dar şi al barei de protecţie din faţă şi din spate, ceea ce scoate în prim plan aspectul atletic al automobilului;
• O paletă cromatică nouă pentru exterior: argintiu clasic, roşu emoţional şi maro elegant;
• Un motor nou high-tech cu volumul de 3.5* litri pentru versiunea Prestige, care funcţionează împreună cu o cutie de viteze automată cu 8 trepte şi oferă caracteristici dinamice uimitoare şi o siguranţă deplină la drum;
• Un interior executat cu tapiţerie de înaltă calitate şi completat cu înserări din piele combinată într-o nouă nuanţă maro.

Toyota prezintă în Moldova noul model crossover full-size, stilat şi dinamic Toyota Highlander. Designul elegant al noului crossover magnetizează instantaneu privirile tuturor. Grila radiatorului, partea superioară a căreia este unită cu partea cu faruri care au LED-uri integrate, scoate în evidenţă caracterul dinamic al automobilului.

Farurile cu design elegant din spate cu LED-uri şi aripile reliefate din spate, împreună cu noile jante pentru roţi în două culori, conferă noii Toyota Highlander un aspect solid şi complet definitivat.

Noua Toyota Highlander este primul automobil din linia Toyota în Moldova cu motor de 3.5 litri de nouă generaţie şi cutie de viteze automată cu 8 trepte, care are un diapazon extins de raporturi de transmisie, un nou algoritm de lucru adaptiv şi schimbă treptele de viteză într-un mod mai confortabil şi mai rapid.

Motorul puternic, economic şi tehnologic progresiv conferă noii Toyota Highlander caracteristici dinamice deosebite. Datorită soluţiilor inginereşti aplicate în construcţia acestuia, motorul de nouă generaţie combină în mod ideal puterea, performanţa economică şi cea ecologică.

Printre cele mai importante inovaţii se numără: sistemul de injecţie combinată D-4S, care îmbină injecţia de combustibil atât în canalele de admisie, cât şi direct în cilindri, noul sistem electronic de schimbare a fazelor de distribuţie a gazelor VVT-iW cu un diapazon mai larg pentru supapele de admisie şi sistemul de schimbare a fazelor de distribuţie a gazelor VVT-i pentru supapele de evacuare, fapt care permite motorului, în funcţie de sarcină, să funcţioneze după ciclul Otto sau Atkinson.

Date fiind noile aspecte inovatoare în construcţia motorului, cuplul de torsiune maxim s-a mărit cu 19 Nm, iar punctul maxim al puterii s-a deplasat spre zona de viteză mai mică.

Datorită motorului high-tech pe benzină de nouă generaţie, cu volumul de 3,5 litri şi cutie de viteze automată cu 8 trepte, Toyota Highlander se deosebeşte printr-un consum mic de combustibil: la un ciclu combinat – 9.5 litri la 100 de kilometri parcurşi**.

Toyota Highlander este ideală pentru orice condiţii climatice, datorită sistemului de control climatic cu trei zone, ventilării banchetelor din faţă şi pachetului de opţiuni pentru iarnă, care include încălzirea oglinzilor retrovizoare, a zonei de repaus a ștergătoarelor, încălzirea banchetelor din faţă şi din spate***, încălzirea volanului*** şi alte opţiuni.

O atenţie deosebită a fost acordată tehnologiilor multimedia, sistemelor auxiliare de comandă şi confortului în timpul călătoriilor. Fiecare piesă a noului Highlander are drept scop să transforme aflatul la volanul crossover-ului într-o adevărată plăcere. Automobilul este dotat cu sistem multimedia Toyota Touch 2 cu navigare încorporată Go Plus. Sistemul recunoaşte comenzi vocale, oferă compatibilitate cu dispozitivele mobile prin Wi-Fi şi afişează hărţi în regim 3D.

De asemenea, mare atenţie a fost acordată securităţii oferite de noul automobil. Acesta are 8 airbag-uri, indiferent de versiune.

Automobilul poate fi comandat atât cu motor pe benzină de 2.7 litri, testat şi de încredere, în versiunile Confort şi Elegance, cât şi cu noul motor pe benzină de 3.5 litri, în versiunea Prestige.

Apariţia noii Toyota Highlander la dealerii oficiali din Ucraina este planificată pentru luna aprilie 2017.

Urmăriţi informaţiile despre nouă Toyota Highlander pe site-ul nostru.

*Valoarea este indicată în mod convenţional şi se poate deosebi nesemnificativ. Informaţii detaliate despre volumul de lucru al motorului aflaţi la dealerul oficial Toyota în Moldova.
**Valorile indicate pentru consumul de combustibil sunt calculate în conformitate cu cerinţele tehnice ale Regulamentului CEE ONU nr. 101-01 şi sunt aproximative pentru un anumit tip de automobil. Datele sunt obţinute în condiţii ideale, fără a lua în considerare modurile individuale de conducere a automobilului, calitatea drumurilor şi alte condiţii (rutiere, meteorologice etc.). Valorile se pot deosebi considerabil de cele indicate şi sunt stabilite doar în mod experimental.
***Pentru versiunea Prestige. Denumirile versiunilor sunt indicate strict convenţional şi se pot deosebi sau pot lipsi în alte materiale sau documente.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/