Noul Land Rover Defender a câştigat concursul Mașina mondială a anului pentru femei

Noul Land Rover Defender a fost desemnat drept Maşina Supremă sau Câştigătorul Suprem al concursului Maşina Anului 2021 din lume în opinia femeilor (Supreme Winner Women’s World Car of the Year 2021)!

Este pentru prima dată când un Land Rover a câștigat premiul cel mare la acest concurs și este cea mai recentă bifă dintr-o serie de onoruri internaționale pentru cel mai capabil Land Rover făcut vreodată.

Premiile Women’s World Car of the Year (WWCOTY) sunt singurele premii auto din lume acordate în cadrul unui concurs dedicat, al cărui juriu este format exclusiv din femei: 50 de jurnaliste auto din 38 de țări de pe 5 continente recunoscând cele mai bune modele noi disponibile.

Noul Defender a fost desemnat şi Cel mai bun SUV de dimensiuni medii din 2021 înainte de a primi marele premiu, care a fost acordat în acest an în cadrul unei ceremonii care a coincis cu Ziua Internațională a Femeii.

După un vot în care au fost luate în considerare diferite aspecte precum siguranța, performanța, confortul, tehnologia și raportul calitate-preț, specialiștii au acordat victoria absolută modelului Land Rover Defender.

De la momentul lansării sale, noul Defender a câștigat peste 50 de distincții la nivel mondial, inclusiv Top Gear’s 2020 Car of the Year, Motortrend’s 2021 SUV of the year şi Autocar’s Best SUV 2020.

Sistemul de vot al Women’s World Car of the Year s-a bazat în acest an pe alegerea în primul tur a celor mai bune trei mașini din fiecare categorie a concursului, luând în considerare modelele lansate în perioada ianuarie-decembrie 2020. În turul al doilea, jurații au ales doar una, cea mai bună din fiecare categorie, în raport cu rivalii săi din același segment. Al treilea tur de scrutin a fost, fără îndoială, cel mai dificil, deoarece finaliștii au fost câștigătorii fiecărui segment, toate vehiculele fiind la nivel excelent.

Nouă vehicule au ajuns în finală, fiecare dintre ele fiind câștigătoare în categoria lor, și toți candidații au fost demni pentru cel mai mare trofeu. Finaliștii din acest an au fost:

  • Best Urban Car 2021 – Peugeot 208
  • Best Family Car 2021 – Skoda Octavia
  • Best Luxury Car 2021 – Lexus LC 500 Cabriolet
  • Best Performance Car 2021 – Ferrari F8 Spider
  • Best Urban SUV 2021 – Peugeot 2008
  • Best Medium SUV 2021 – Land Rover Defender
  • Best Large SUV 2021 – KIA Sorento
  • Best 4×4 & Pick-Up 2021 – Ford F-150
  • Best EV 2021 – Honda e

Cmentariile sunt închise