Ofertă specială de la Zeekr pentru clienții europeni – 10+10+10. Modelul 007 este un succes acasă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Marca ZEEKR a anunțat o promoție, un avantaj de proprietate „10+10+10” pentru toți clienții noi care achiziționează un Zeekr 001 sau un Zeekr X până la sfârșitul lunii aprilie, cu condiția ca livrarea să aibă loc până la 31 mai 2024. Campania oferă cumpărătorilor un stimulent semnificativ pentru a merge pe calea propulsiei electrice.

Pe lângă garanția standard de 5+5 ani sau 200.000 de kilometri, clienților noi li se mai oferă 10 ani de service gratuit și 10 ani de conectivitate completă. Noul stimulent are scopul de a oferi clienților europeni încredere în calitatea mașinilor mărcii.

Dar asta nu e tot. Pe lângă garanția de 10 ani, opt ani se oferă pentru baterie, 12 ani pentru protecția anti coroziune, patru ani pentru vopsea și trei ani de asistență în trafic.

Garanțiile Zeekr în Europa
Garanțiile Zeekr în Europa

Și încă o mică știre:

În Europa, ZEEKR este proaspăt lansat cu doar două mașini, însă în gamă există alte două, toate electrice. MPV-ul de lux 009 și sedanul 007. Și cu privire la 007, acesta se bucură de un succes surprinzător acasă, în China.

Modelul, care are un preț de start echivalent cu 27.000 de euro, a fost produs deja în 10.000 de exemplare. Și asta în doar 56 de zile de la startul producției.

Va putea face față lui Tesla Model 3 dacă va veni și în Europa?

Cmentariile sunt închise