Peste 100 de tone de material antiderapant s-au folosit deja în ultimele 24 de ore

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Pe parcursul nopții de 8 decembrie, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA „Drumuri”. În zona Nord, dimineața s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a lunecuşului, iar în zona de Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare.

În procesul tehnologic au fost antrenate patru utilaje speciale şi s-a împrăștiat 40 de tone de material antiderapant. La acestea se adaugă alte 65 de tone care au fost folosite pe parcursul zilei de ieri în regiunea de nord a ţării.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale!

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare privind echiparea autovehiculelor cu pneuri corespunzătoare și adaptarea regimului de viteză la condițiile de circulație pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: +373 22-55-30; +373 74-89-61; 060 477 117.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata