Raionul Nisporeni: Un minor a fost lovit mortal de o mașină, după care șoferul a dispărut fără urmă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3, 21.02.2024)


(update #2, )


(update #1) IGP confirmă locația producerii accidentului – la intrare în localitatea Boldurești.


Tragedie nocturnă în raionul Nisporeni. Ieri, aproape de miezul nopții, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier, soldat cu deces, într-o localitate din raionul Nisporeni (din start nu s-a menționat care este exact).

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un minor de 14 ani a fost lovit mortal de către o mașină, iar șoferul care a comis accidentul a fugit. Din nou, nu ni se comunică ce model de mașină a fost și dacă individul a plecat cu aceasta sau fără ea. Nici careva circumstanțe în care s-a produs accidentul nu sunt clare pentru moment.

La moment, oamenii legii întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea conducătorului auto vinovat în comiterea accidentului. Alte informații oficiale nu există și date actualizate nu ne-au putut fi oferite, căci încă se întreprind acțiuni.

De cealaltă parte, sursele realitatea.md susțin că impactul a avut loc în satul Boldurești, iar conducătorul auto nu este din aceeași localitate. În familia din care făcea parte minorul mai există alți doi copii la întreținere. Iar pulsmedia.md scrie că automobilul cu pricina ar fi o Dacia Logan.

Așteptăm noi informații oficiale privind acest caz nefericit.

Cmentariile sunt închise