(video/update) Ultima oră! Primarul de Boldurești este șoferul care a lovit mortal un minor în seara zilei de luni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #7) Proaspete reportaje de la fața locului:


(update #6)

Citește și: OPINIE // „Lașitatea” lui Munteanu, bâlbele procurorilor, un copil care și-a trăit ultimele clipe pe o margine de drum, spulberat de un fost polițsit, frate de șef în PG, care l-ar fi ajutat să ascundă urmele crimei


(update #5) Sursele pulsmedia.md mai precizează că Nicanor Ciochină s-ar fi aflat în stare de ebrietate când a comis accidentul. Copilul a decedat până la venirea ambulanței. Ciochină s-ar fi dus acasă și s-a culcat, după care împreună cu fratele său și un cumătru (ar fi stomatologul menționat mai jos), inclusiv alte persoane, ar fi încercat să ascundă urmele crimei.

Procuratura Generală are deocamdată răspunsuri evazive la confirmarea/infirmarea implicării lui Grigore Ciochină în toată această întâmplare.


(update #4) IGP mai informează că a mai fost identificat un suspect pe acest caz, complice al șoferului care a provocat accidentul. Acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii. Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore.


(update #3) Conform surselor pulsmedia.md, Grigore Ciochină, ar fi fost cel care l-ar fi ajutat pe fratele său să ascundă crima. Grigore Ciochină ar fi persoana cu glugă pe cap din imaginile video.


(update #2) Conform telegraph.md, în 2022, Nicanor Ciochină ar fi fost prins în timp ce conducea autoturismul în stare de ebrietate. Iar fratele său este Grigore Ciochină, adjunct al procurorului-șef al Procuraturii Raionului Nisporeni.


(update #1) Conform pulsmedia.md, sursele apropiate anchetei susțin că este vorba despre Nicanor Ciochină. Anterior a deținut și funcția de șef al Inspectoratului de Poliției Nisporeni!!!


(articol inițial) La 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni, un copil de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo.

Ofițerii INI, cei ai INSP și ai Direcției de Poliție Chișinău au fost ridicați imediat pe alarmă! În tot acest timp contra cronometru au întreprins o serie de măsuri speciale de investigație și de urmărire penală pentru a identifica, localiza și reține suspectul.

Bărbatul a încercat în toată această perioadă scurtă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția! Asta pentru a se eschiva de la răspundere!

În prima fază acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident. Este vorba totuși despre o Dacia Duster de culoare albă, nu un Logan. Mașina a fost anunțată în orientare. În același timp suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă.

Aseară, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul!

Astăzi dimineață, în jurul orei 7:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani. Este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era cea de serviciu!

Poliția continuă investigațiile, inclusiv cele în care este vizat un cerc de suspecți care au ajutat bărbatul care a comis infracțiunea să se eschiveze de la răspundere și l-au ajutat să pună în aplicare toate acțiunile menite să ducă în eroare oamenii legii.

Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău!

Cmentariile sunt închise