Şi-a luat ţeapă? Un tânăr, care şi-a cumpărat un SUV din România, a rămas fără el la vama Leuşeni

Să fi fost înşelat de vânzător, ori la achiziţie nu a fost destul de atent? Poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Leuşeni anunţă că au depistat la controlul de frontieră în dimineaţa zilei de astăzi un BMW X5 E53 (facelift), care avea falsificate unele elemente de identificare. SUV-ul a fost reţinut.

La intrarea în Republica Moldova s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, fiind la volanul acestei maşini fabricate în 2005 şi înmatriculate în România, un tânăr în vârstă de 23 de ani cu dublă cetăţenie – română şi moldovenească.

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că au fost falsificate elementele de identificare a autovehiculului, întrucât numărul aplicat pe caroserie nu corespunde cu cel din paşaportul tehnic. Ca urmare s-a dispus indisponibilizarea acestuia la Sectorul Poliției de Frontieră Leuşeni-2, unde se va afla până la finalizarea anchetei.

Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că a achiziţionat autoturismul în ziua de 19 noiembrie de la un bucureştean contra sumei de 3.900 de euro, însă nu a verificat numărul de caroserie. Astfel, nu avea cunoștință despre faptul că datele din pașaportul tehnic nu corespund cu cele de pe caroserie.

Cazul este cercetat în continuare de către angajaţii Direcţiei regionale VEST, sub aspectul săvârșirii infracţiunii conform art. 276 Falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor (alin.1 – Falsificarea seriei, a numărului de identificare ale şasiului, caroseriei sau motorului auto prin ştergere, înlocuire sau modificare) din Codul Penal al Republicii Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-si-din-astea-deja-se-fura-un-nou-nout-audi-e-tron-la-un-pas-de-a-fi-introdus-in-republica-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/