Starea podurilor din Chișinău, din nou în vizorul autorităților. Spălătoriile auto de sub ele vor fi evacuate

Primăria municipiului Chișinău informează că o comisie municipală evaluează situația podurilor din oraș, pentru a stabili măsurile ce urmează a fi luate în vederea îmbunătățirii stării de lucruri pe acest domeniu.

Se întâmplă după câţiva ani în care tot s-a discutat despre asta şi s-au planificat careva lucrări, însă care, inclusiv din lipsă de bani, nu au mai fost realizate.

O ședință cu specialiști din cadrul Primăriei și experți de profil a avut loc săptămâna trecută, iar experții au atenționat autoritățile locale despre faptul că amplasarea obiectivelor de reclamă pe poduri este interzisă. De, asemenea, prezintă pericol și spălătoriile auto amplasate sub respectivele construcții. Informații în acest sens au fost prezentate de viceprimarul Ilie Ceban, luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

În context, Ilie Ceban, a solicitat preturilor de sector și Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare să examineze temeiul amplasării spălătoriilor sub poduri și să întreprindă măsuri pentru evacuarea acestora.

“Aceste obiective crează condiții pentru deteriorarea stării podurilor, prin umezeala care persistă ca rezultat a activității respectivilor agenți economici”.

Mai mult, Ceban a subliniat că autoritățile urmează să întreprindă măsuri urgente în acest sens, deoarece situația a degradat, din cauza lipsei de atitudine din partea administrațiilor anterioare.

În municipiul Chișinău sunt 20 de poduri rutiere, majoritatea dintre care nu au mai beneficiat de reparaţii serioase de când au fost date în exploatare, vechimea unora fiind mai mare de jumătate de secol.

https://autoblog.md/veste-buna-startul-reparatiei-capitale-a-trei-strazi-si-renovarea-unui-pod-din-chisinau-in-planurile-autoritatilor-pentru-2020/

https://autoblog.md/foto-incredibil-ce-se-intampla-sub-podul-stauceni-cricova-se-pune-intrebarea-pentru-ce-platim-taxa-de-drum/

https://autoblog.md/foto-alerta-soferi-din-chisinau-se-gandesc-deja-cum-sa-inconjoare-acest-pod-din-cauza-starii-sale/

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/