Un tânăr din România, vedetă în Austria după ce a fost urmărit de poliţie pe o distanţă de 60 km

Un tânăr român în vârstă de 18 ani a fost prins de poliția austriacă după o urmărire ca-n filme. Pe urmele lui au pornit nu mai puțin de cinci echipaje, iar urmărirea s-a încheiat abia după parcurgerea unei distanţe totale de 60 de kilometri.

Mașina, un BMW, pe care şi l-a cumpărat cu câteva zile mai devreme, dar nu l-a înmatriculat, a fost proiectat într-un final într-un zid.

Oamenii legii au descoperit ulterior că vitezomanul nu avea nici permis de conducere, iar la bord se mai aflau doi prieteni, ambii în vârstă de 20 de ani şi de aceeaşi naţionalitate, notează nachrichten.at

FOTO simbol: krone.at

Tânărul observase o patrulă de poliție în zona urbană din Traun (districtul Linz-Land), moment în care a încercat să o ia pe altă stradă deoarece, pe lângă lipsa carnetului și a folosirii unei înmatriculări ilegale, nici sistemul de iluminarea nu era în regulă. Când ofițerii la fel au observat condusul suspect şi nefuncţionarea normală a corpurilor de iluminat, au încercat să oprească mașina, însă băiatul a apăsat pe accelerație.

Urmărirea a continuat în districtele Eferding, Grieskirchen și Scharding. Românul a condus ca și când nu ar exista reglementări de circulație rutieră și toată strada era a lui: a derapat de mai multe ori, a ignorat semafoarele roșii, limitele de viteză și alte interdicții, a depășit alte vehicule cu viteze uluitoare, în locuri destul de aglomerate și doar norocul a făcut să nu provoace un accident.

Aventura românului s-a încheiat la aproximativ un kilometru de zona Schlogener Donau-Schlinge, când a ieșit de pe drum și a intrat într-un zid de piatră. Șoferul și cei doi pasageri ai săi au fost răniți ușor. Mașina, pe care o cumpărase de trei zile și încă nu era înmatriculată a fost distrusă.

Tânărul de 18 ani a fost reținut și urmează să fie cercetat pentru mai multe infracțiuni pe care le-a comis.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-falesti-s-a-incheiat-goana-cu-masini-ale-politiei-avariate/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-nordul-moldovei-isprava-unui-minor-pe-timp-de-stare-de-urgenta-in-tara/

https://autoblog.md/video-politistii-americani-uimesc-din-nou-peste-30-de-focuri-de-arma-trase-intr-o-urmarire-inclusiv-prin-parbriz/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/