(update) A ajuns popular fără să vrea. Un tânăr din Rusia şi-a făcut în doar câteva ore un Jiguli care a atras şi atenţia poliţiei

(update 14.02.2019) Compania rusească de televiziune NTV a publicat pe contul său de Twitter imaginile cu tânărul din Stavropol care şi-a făcut un Jiguli cu o “construcție inversă”. Autorul postării a indicat în descriere o frază, în limba engleză, care a devenit virală în ultima vreme în spaţiul online – “And how do you like this, @elonmusk?” (ce spui, ce crezi sau cum ţi se pare asta, Elon Musk?).

Acum câteva ore, miliardarul american chiar a reacţionat la acest filmuleţ printr-un comentariu scris în limba rusă! Acesta, amuzat fiind, a scris “хаха офигенно” (haha, nemaipomenit/cool).

хаха офигенно

— Elon Musk (@elonmusk) February 13, 2019


(12.02.2019) Unui tânăr din Stavropol, Federaţia Rusă, i-a venit ideea de a face o maşină cu totul ciudată şi pentru asta i-au trebuit doar câteva ore. Creaţia sa a devenit virală pe internet după ce un alt şofer l-a filmat în trafic.

Serghei Artushenko a devenit faimos pentru “proiectarea unică” a unui Jiguli, care, atunci când se deplasează, ai spune că merge în marşarier, însă realitatea este cu totul alta. Vlogger-ul şi pasionatul de mecanisme a decis să schimbe invers caroseria şi direcţia de pe şasiu, împreună cu scaunul şoferului şi volanul.

Tânărul proprietar a înţeles că este puţin probabil să fie în măsură să se deplaseze în condiţii de siguranţă cu aceasta şi că foarte curând se va întâlni cu reprezentanţii autorităţilor. Şi s-a întâmplat asta!

Într-un scurt interviu prin telefon, acesta a declarat că s-a plimbat pe drumurile oraşului natal doar câteva ore, iar pentru că imagini cu el au ajuns pe internet, în scurt timp a rost reţinut de poliţie, amendat şi obligat să predea automobilul la fier vechi.

Vezi şi: (video) Eveniment istoric în Tbilisi. După 27 de ani, un Jiguli a fost dat jos de la etajul 4 al unui bloc

Iată cum a fost făcută maşina:

Vezi şi: (video) Viral pe internet. Un rus a tăiat un Jiguli cu un polizor pentru că nu putea să-şi parcheze maşina

Vezi şi: (foto) Un diplomat american şi-a cumpărat cu ocazia zilei sale de naştere un „Jiguli” de aceeași vârstă

Vezi şi: (video) Trucul sau prostia anului 2018? Un rus a urcat într-o maşină în flăcări şi a sărit cu ea într-un iaz îngheţat

Vezi şi: (video) 10 milioane de ruble! Atât costă acest VAZ-2105 cu motor Toyota 2JZ-GTE şi 610 CP

Vezi şi: (video) Fantastic! Un moldovean deţine un VAZ-2103 pe care l-a găsit stând neatins 41 de ani

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/