(video) ABT prezintă noul RSQ8-R – 125 de maşini cu câte 740 CP

După lansarea şi livrarea către clienţi a noilor ABT RS6-R şi ABT RS7-R, atelierul de tuning ABT Sportsline introduce aşa după cum a promis încă din această primăvară, o variantă modificată a noului Audi RS Q8. Proiectul este numit ABT RSQ8-R şi la fel va exista în doar 125 de exemplare.

Caracteristici cheie:

  • Împreună cu “fraţii săi de motor”, şi ABT RSQ8-R este făcut pentru a marca cei 125 de ani pe care în 2021 îi va împlini compania Auto-Abt, fondată în 1896 de către Johann Abt, tatăl actualul şef al atelierului Abt Sportsline GmbH, Hans-Jürgen Abt.
  • Pentru că împarte aceleaşi agregate cu RS 6 Avant şi RS 7 Sportback, în centrul pachetului RSQ8-R se află un upgrade de performanță ABT Power S, care stimulează performanța modelului standard de la 600 CP și 800 Nm la tocmai 740 CP și 920 Nm!
  • Pentru toate modificările de ordin tehnic, inclusiv folosirea unor setări diferite pentru ECU şi a unui intercooler diferit, se oferă o garanţie de 2 ani.
  • Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h scade astfel de la 3.8 la 3.4 secunde, în timp ce limitatorul de viteză maximă poate fi împins opţional până la 315 km/h!
  • Eşapamentul este la fel unul schimbat cu unul de la ABT din oţel inoxidabil şi include în loc de terminaţiile ovale din uzină alte două cu finale duble rotunde, fiecare cu un diametru de 102 mm şi acoperite cu fibră de carbon.
  • Pe partea de jante se pune la dispoziţie modelul ABT HIGH PERFORMANCE HR23 în anvelope de mărimi 295/35 R23.
  • Toate elementele noi ale bodykitului exterior, numit aero package, sunt confecţionate din fibră de carbon, iar logourile RSQ8-R sunt de culoare roşie. Din carbon sunt: suplimentele pentru bara de protecţie frontală, splitter-ul cu add-on, corpurile oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, elementele de ventilare a arcurilor roţilor, extensiile arcurilor roţilor, difuzorul posterior şi spoilerul local.
  • Se intervine şi la interior pentru a adăuga un volan modificat cu inserţii din carbon, un nou buton de pornire-oprire a motorului, inserţii din carbon pentru levierul cutiei de viteze, o cotieră și o consolă centrală revizuită, scaune personalizate ABT cu nişte carcase inferioare din carbon, inserţii pe pragurile interioare ale uşilor, covoraşe ABT, alte inscripţii şi logouri.

Preţul pachetului de modificări se ridică la aproximativ 70.000 de euro.

Iată pricelist-ul:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/