(video) Accident incredibil pe o autostradă din SUA. O roată străină a ridicat la câţiva metri în aer o KIA

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tip de accident cum rar se poate întâmpla a fost surprins de camerele unei Tesla care se deplasa pe autostrada 118 de lângă Los Angeles. O KIA Soul a sărit în aer după ce în faţa acesteia a apărut brusc o roată, care s-a desprins de pe osia frontală a unui pickup ce se mişca pe banda dreaptă alăturată.

Întrucât totul s-a întâmplat cât se poate de neașteptat, șoferul din KIA nu a avut timp să reacționeze. Contactul cu roata a ridicat maşina la câţiva metri de carosabil, după care a aterizat pe acoperiş pentru ca într-un final să se oprească pe roţi.

Filmuleţul a apărut pe Twitter şi a fost văzut doar acolo de peste 38 de milioane de oameni!

VIDEO: Twitter/@Anoop_Khatra

Este de remarcat faptul că roata “buclucașă” a revenit după aterizarea hatchback-ului compact și l-a lovit din spate, însă asta nu mai jucat niciun rol. Părți din KIA s-au împrăștiat pe o suprafaţă de câţiva zeci de metri în jur. În același timp, alți participanți la trafic au reușit să le evite.

În ciuda faptului că mașina neagră a fost grav avariată, șoferul a reușit să iasă singur din ea. Bărbatul a scăpat cu vânătăi și zgârieturi. Din fericire, nu mai avea alţi pasageri. Din această situație putem concluziona că sistemele de securitate din acelaşi Soul sunt foarte bine gândite și și-au făcut treaba perfect.

Un accident similar a avut loc în urmă cu câțiva ani, pe Interstate 80, în afara orașului Gary din statul Indiana, unde o Toyota RAV4 a călcat pe o roată. S-a răsturnat de câteva ori în timp ce era în aer și a aterizat pe roțile sale. Astfel, accidente de genul nu este ceva ieşit din comun în State.🤪

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata