(video) Accident lângă viaduct. Momentul lovirii unui minor pe bicicletă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nici aceste zile de sărbătoare nu au putut trece liniștit, fără vreun accident. O situație periculoasă a avut loc ieri pe bd. Dacia, lângă viaduct. Un minor care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un automobil, momentul fiind surprins de o cameră de bord, alături de alte circumstanțe.

Conform informațiilor care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat aseară la ora 19:32. Mercedes-ul era condus de o tânără de 24 de ani. Băiatul pe bicicletă are 12 ani și a fost transportat la spitalul V. Ignatenco pentru investigații medicale.

Regulamentul Circulației Rutiere scrie negru pe alb: „Conducătorilor de biciclete, trotinete, trotinete electrice şi ciclomotoare LI SE INTERZICE să traverseze strada pe trecerile pentru pietoni în timp ce se află pe vehicul”. Dar se pare că aceste reguli nu prea sunt propagate în masă în școli și familii. Iar unii minori nici nu învață imediat lecții din cazuri reale, cum este băiatul din imagini de pe trotinetă…

VIDEO: facebook.com/Ruslan Zoro 

Vezi și: (video) Și bicicliștii ar trebui să aibă asigurare RCA? Momentul unui accident lângă Tipografia Centrală

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise