(video) Accident pe traseul Chişinău-Hînceşti. Un şofer a fugit după ce a intrat frontal într-o maşină cu o familie

(update 16:50) Detalii despre accidentul în cauză le-am primit de la poliţie! Despre el, autorităţile din raionul Ialoveni au fost sesizate la ora 13:35. La 112, un trecător a comunicat despre un impact produs în apropiere de localitatea Pojăreni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Peugeot, deplasându-se pe traseul M-1, km 22, din direcția Hînceşti spre Chișinău, din motive încă necunoscute a ieșit pe contrasens neregulamentar, tamponând frontal un Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un bărbat de 50 ani, având ca pasageri soția de 40 ani și copiii de 5 și 16 ani.

În urma impactului copiii din Mercedes au primit leziuni corporale, fiind transportați la Spitalul de copii din mun. Chișinău. Șoferul automobilului Peugeot a părăsit locul accidentului până la venirea poliției!

Actualmente se investighează cazul în detalii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Şoferul fugar urmează a fi identificat!


(ştirea iniţială 15:26) Accident grav în această după amiază pe traseul Chişinău-Hînceşti. Două automobile, unul de marcă Peugeot şi altul de marcă Mercedes-Benz au intrat în contact, rămăşiţe fiind împrăştiate practic pe toată suprafaţa carosabilului.

Mai multe echipaje de poliţie sunt prezente la faţa locului şi direcţionează traficul care se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri. Aşteptăm mai multe informaţii oficiale de la autorităţi în urma unei solicitări la care deocamdată nu am primit un răspuns.

Din informaţiile şi imaginile disponibile, Mercedes-ul cu numere de România este cel care şi-a pierdut o roată şi piese de la suspensie. În plus, impactul dur este descris şi de airbag-ul acţionat în volan.

Articolul se actualizează

VIDEO: https://www.facebook.com/Alex.dr002

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/