(video) Accident tragic în raionul Fălești. O tânără de 22 de ani a fost lovită de un automobil pe trecerea de pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Încă un accident grav cu implicarea unui pieton a fost înregistrat în statisticile negre ale Republicii Moldova. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Informațiile nu ne-au fost confirmate oficial la momentul publicării articolului, însă pulsmedia.md scrie că tragedia a avut loc aseară în jurul orei 18:40, în localitatea Călugăr din raionul Fălești.

Lovită pe trecere a fost o tânără de doar 22 de ani. Automobilul implicat în accident, o Toyota Avensis, era condus de un bărbat de 45 de ani. Victima și-a pierdut viața până la venirea ambulanței.

Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Deși nu există o indicație expres, directă în RCR, se știe că în școlile auto se face o recomandare pentru șoferi, cea de a reduce viteza în apropierea trecerilor pietonale pentru orice eventualitate.

Poate e cazul ca RCR să fie modificat și să apară o regulă clară, precum cea cu nr. 61: La apropierea de trecerea la nivel cu calea ferată, conducătorul de vehicul trebuie să reducă viteza şi să se asigure că nu se apropie niciun tren???

Cmentariile sunt închise