(foto) Acest Mercedes din 1979 are peste 1.25 milioane de km parcurşi şi se vinde prin licitaţie online

La momentul de faţă, pe Bring a Trailer se vinde prin licitaţie un Mercedes-Benz din 1979, care are un parcurs de aproape 1.260.000 de km! Acesta este un break 300TD care, în ciuda kilometrajul uriaș, se prezintă într-o stare estetică foarte bună.

De maşină s-au arătat interesate deocamdată 11 persoane, iar ultima sumă propusă este de 6.000 de dolari. Până la sfârșitul licitației au mai rămas patru zile şi jumătate.

Mașina în culoare Medium Red are mai multe părți ale caroseriei revopsite și mai multe așchii sărite. Habitaclul necesită, de asemenea, mici intervenții cosmetice. În plus, aparatul de aer condiționat are un defect și cruise controlul nu funcționează.

Oricum, la toate celelalte capitole break-ul este complet funcţional şi are o suspensie spate reparată, cu un sistem de nivelare automată a gărzii la sol. Din echipament mai fac parte: railings-uri de acoperiș, geamuri fumurii, trapă, sistem de climatizare automată, sistem audio stereo Alpine CD, etc.

Cabina are suprafețe tapiţate în Saffron MB-Tex (104), cu covoare și panouri de uşi potrivite nuanței, în timp ce ornamentele din lemn Zebrano accentuează planşa de bord, consola şi tunelul central.

Actualul proprietar l-a cumpărat în 2006 şi de atunci l-a condus pe o distanţă de aproximativ 240.000 de kilometri. Sub capotă are un motor diesel natural aspirat de 3.0 litri (OM617), cu cinci cilindri în linie (78 CP/156 Nm), cuplat la o cutie de viteze automată cu patru trepte (tracţiune spate).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/