(video) Apelați la 112 în cazul observării unui șarpe sub caroseria unui automobil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de 14 aprilie 2024, angajații Detașamentului Salvatori și Pompieri Ciocana au fost solicitați să intervină într-un caz neobișnuit pe adresa bd. Mircea cel Bătrân 6. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:44.

Potrivit informațiilor recepționate, un trecător a observat cum un șarpe a pătruns sub caroseria unui automobil care staționa în parcarea unui magazin alimentar. Bărbatul a așteptat proprietarul autovehiculului și i-a comunicat despre șarpele care s-a ascuns în al său VW.

VIDEO: t.me/vtememd

La fața locului pentru evacuarea reptilei a intervenit o echipă de salvatori. Intervenția de extragere a durat aproximativ o oră! S-a dovedit a fi un șarpe neveninos cu burta galbenă, specie Dolichophis caspius.

Reptila a rămas nevătămată, iar angajații IGSU au eliberat-o într-o fâșie forestieră.

Nu se menționează nimic despre faptul dacă a fost deteriorată mașina sau nu, astfel că nu se știe originea ”spărturii” de sub aceasta:

Vezi și: (video) Un american şi-a dus maşina în service pentru întreținerea periodică. Mecanicii s-au îngrozit după deschiderea capotei

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise