(video) Ar avea “blat”? De ce tot mai mulţi şoferi din Chişinău sunt văzuţi că fac asta

Mulți internauţi sunt de părere că poliţia ar trebui să patruleze mai intensiv străzile din capitală şi drumurile naţionale pentru că s-au transformat într-o adevărată junglă unde se pare că s-a uitat că există lege. Ori nu mai există un respect şi o frică faţă de ea?

De când a început toată treaba asta cu măsurile de profilaxie şi carantina pentru a evita răspândirea de COVID-19, numărul încălcărilor în trafic, şi respectiv a accidentelor rutiere, a crescut, deşi cantitatea totală de autovehicule pe drumuri este mai mică decât de obicei. În evidenţă ies şi aşa numiţii şoferi “blatnîie”.

După cum se explică şi termenul din limba rusă, astfel de conducători auto îşi permit să încalce pentru că ar avea “blat”, o protecţie sau o cunoştinţă acolo sus, care, în urma unui apel, va şti să rezolve problema apărută. Însă sunt şi unii care nu ar avea un astfel de “acoperiş”, dar la fel de curajoşi ca şi primii, care ar da de înţeles prin încălcări de genul de mai jos că au bani şi sunt gata să achite amenzi, doar că nu prea are cine să le dea..

Autor video: facebook.com/xn.sk.718

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) După ce a trecut de camere, un şofer “şi-a luat zborul” pe contrasens pe Ştefan cel Mare

(video) Lecţii practice de drift? Încă o maşină a fost văzută pe lacul Ghidighici

https://autoblog.md/video-nu-se-teme-de-amenzi-conduce-dupa-propriile-reguli-si-cu-multiple-incalcari-prin-chisinau/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/