(video) Au fost circa 50 de solicitări doar într-o zi! Primăria vrea să anuleze opţiunea coridor verde pentru funcţionari

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru că se face deja un abuz, Primăria Chișinău intenționează să anuleze aşa-numitul coridor verde pentru funcționari. Anunţul a fost făcut de Ion Ceban în cadrul unei conferinţe de presă.

Vezi declaraţiile de la minutul 9:55

Unii funcționari au dreptul de a solicita să li se ofere așa-zisul coridor verde în trafic. Asta înseamnă că semafoarele care există pe itinerarul optat pentru circulaţie sunt setate să aibă inclusă doar culoarea verde pentru o anumită perioadă de timp.

În cazul în care se solicită coridor verde, semafoarele sunt setate special conform traseului solicitantului, iar ca să revină la normal este nevoie de circa 4 minute.

Suplimentar se va solicita ca atunci când ţara ne este vizitată de diverse delegaţii oficiale traficul să nu mai fie stopat sub nicio formă. Pentru acest lucru se va putea face uz de benzile dedicate pentru transportul public!

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei emisiuni televizate, primarul capitalei a invocat că ambuteiajele din Chişinău ar fi generate intenționat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata