(video) AutoBlogMD a ajuns la 30.000 de abonați pe YouTube! Ce urmează

Canalul AutoBlogMD de Youtube a ajuns să fie urmărit de 30.000 de oameni. Evenimentul îmbucurător a avut loc acum câteva ore, motiv pentru care am realizat un scurt filmuleţ pentru a vă mulţumi că aţi decis să faceţi acest lucru.

Cu efort şi ambiţii mari dorim să mergem înainte şi să pregătim pentru voi mai mult conţinut de calitate. Pentru anul 2019 ne-am propus să realizăm minim 150 de reportaje video şi cel puţin 1.000 de articole publicate pe AutoBlog.MD, toate în limba română şi interesante atât pentru noi, cât şi pentru voi.

Test drive-uri cu maşini noi, maşini rulate, maşini retro, reportaje cu automobile inspectate de Auto Inspect, maşini de la standurile producătorilor auto de la saloanele auto internaţionale, sfaturi utile, dar şi ştiri în format video după lansarea unor modele mai importante, mai speciale, toate le veţi găsi regulat pe canalul AutoBlogMD. Ce alte planuri avem, aflaţi din cele ce urmează:

După cum am menţionat, nu uitaţi să vă abonaţi la canal. Dacă nu aţi făcut-o încă, click pe imaginea de mai jos şi ulterior apăsaţi un clopoţel pentru activarea notificărilor despre orice material video nou care este plasat pe canal.

Vezi şi: AutoBlogMD pe YouTube! Cel mai popular canal auto din Moldova și în 2018!

Vezi şi: AutoBlog.MD rămâne cel mai popular site de știri auto din Moldova și în 2018!

Cmentariile sunt închise