(video) Bugatti, anunț incendiar! Succesorul lui Chiron are un V16 hybrid

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„Dacă este comparabil, atunci nu este un Bugatti” – mottoul companiei

Cu fiecare generație a mașinii sale hiper sport, Bugatti a mutat standardul de design, inginerie, performanță și măiestrie la noi culmi. Și în acest an 2024, la opt ani distanță de la ziua premierei modelului Chiron în cadrul Salonului Auto de la Geneva, marca face un anunț incendiar!

Premiera noul hypercar este setată pentru luna iunie! Anunțul a fost făcut acum la ora 15:00.

Și descendența modernă a Bugatti, stabilită pentru prima dată cu Veyron 16.4, va saluta ultima sa evoluție – un nou apogeu auto cu un motor V16 hybrid în centrul său! Deși se credea că va utiliza un V8 electrificat.

Imaginile teaser ne arată că formele motorului însăși constituie o operă de artă. Doar priviți cum și cât de frumos este îmbrăcat în fibră de carbon, nu cu un simplu capac. De asemenea, câte patru cilindri vor fi conectați cel mai probabil la o turbosuflantă de ultimă generație, continuându-se astfel tradiția quad turbo.

Incomparabil în fiecare detaliu, este o întruchipare pură a ADN-ului Bugatti, creat nu doar pentru prezent sau chiar pentru viitor – ci „Pour l’éternité”.

Teaserul ne propună și o scurtă coloană sonoră a propulsorului original:

Vezi și:

Primul teaser al noului model a fost arătat în vara lui 2023. La sfârșitul acestui clip ar fi formele mașinii ascunse sub cearșaf.

Cmentariile sunt închise