(video) Camionagiii ruşi, puşi în bucluc! Anvelopele chineze explodează la minus 50 de grade

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată ce Federația Rusă a fost izolată pe plan internațional la mai multe capitole, inclusiv importuri, prietenii din China au pus ochiul pe această piață și deja au “inundat-o” într-o oarecare măsură cu cele mai diverse produse. V-am comunicat anterior că au crescut brusc şi importurile de anvelope chineze de toate felurile, iar acum şoferii din Rusia sunt nevoiţi involuntar să aleagă “grâul din neghină”.

Anvelopele Made in China se fac în mod prioritar pentru piaţa internă şi, în mod evident, sunt adaptate pentru condițiile locale. Şi chiar dacă acolo sunt teritorii în care temperaturile ajung cu mult sub zero, Rusia este poziţionată geografic deasupra şi mai aproape de zona arctică, respectiv, temperaturile fiind mai extreme pe timp de iarnă.

În Iakutsk acum se înregistrează în jurul a -55 de grade Celsius. Din acest motiv, mai mulţi camionagii au de suferit. Anvelopele chineze se sparg ca seminţele din cauza gerului şi sunt nevoiţi să rămână în drum, îndurând frigul, până găsesc o soluţie. Şi unii nu au de-a face doar o roată deteriorată!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/