(video) Carlos Sainz a câştigat cursa nocturnă din Singapore, iar George Russell a părăsit-o pe ultima sută de metri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul spaniol Carlos Sainz Jr. a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, a 15-a etapă a Campionatului mondial, care a avut loc pe circuitul de la Marina Bay, punând capăt unei serii consecutive de 15 victorii ale piloţilor echipei Red Bull. Aceştia au plecat de la start de pe locurile 11 şi 13.

Plecat din pole position, spaniolul s-a impus în faţa următorilor doi clasaţi, britanicii Lando Norris şi Lewis Hamilton, Ferrari punând punct hegemoniei Red Bull care s-a impus în precedentele etape.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Campionul mondial en-titre, olandezul Max Verstappen a finisat pe poziţia a 5-a, cea mai slabă clasare a sa în acest sezon.

În acelaşi timp, a mai fi de notat eroarea de pilotaj a lui George Russell, care a părăsit cursa pe ultima sută de metri şi astfel a pierdut şansa de a urca pe podium, oferindu-i această oportunitate coechipierului său.

Până la finalul sezonului au mai rămas doar şapte curse! În topurile echipelor şi piloţilor se pot produce schimbări radicale, de exemplu în lupta pentru locul III în ambele clasamente.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise