(video) Cât de rapid accelerează Faraday Future FF 91 şi câţi oameni l-au comandat în primele 36 de ore

Compania Faraday Future a publicat recent un videoclip în care ni se demonstrează dinamica modelului FF 91, a cărui premieră mondială a avut loc acum câteva zile la expoziţia CES 2017.

Mai mulţi clienţi VIP au fost invitaţi pentru a participa la un test drive pasiv cu maşina. La volan nimeni nu a fost lăsat, în schimb oamenii au avut ocazia să simtă pe pielea lor forţele şi suprasarcinile în urma accelerării instante a automobilului.

După cum veţi putea vedea, nici unul dintre participanţii la test nu şi-a putut ascunde emoţiile trăite.

Printre altele, amintim că această maşină accelerează de la 0 la 96 km/h în doar 2.39 secunde.

Vezi aici toate detaliile despre model: (foto/video) Premieră mondială: Faraday Future FF 91 – 1050 cai putere şi 1800 Nm de cuplu

De asemenea, compania a dezvăluit câte comenzi a primit deja pentru primul său model electric, şi asta la doar 36 de ore după ce l-a prezentat publicului larg.

După cum s-a anunţat la evenimentul de prezentare, pentru comanda preliminară a unui FF 91 trebuiesc investiţi 5.000 de dolari. Astfel, teoretic, firma a strâns deja peste 320 de milioane de dolari. Se presupune că preţul unui exemplar ar fi de 180.000 de dolari.

De menţionat aici că Faraday Future nu a dezvăluit informaţii despre câte din cele 64.124 de comenzi au fost plătite prin acea sumă care trebuie investită preliminar.

În prezent, comenzile pot fi făcute de cetăţeni din SUA, Canada şi China. Ulterior, numărul comenzilor ar putea creşte dacă va apărea posibilitatea de a comanda FF91 în Europa sau alte regiuni.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/