(video) Charles Leclerc a pierdut controlul unui monopost Ferrari celebru. Milioane de oameni au văzut deja momentul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În acest weekend s-a desfășurat Monaco Historic Grand Prix, în care au participat doar monoposturi clasice de Formula 1 şi alte maşini de curse din secolul trecut. Printre piloţi s-a numărat şi monegascul Charles Leclerc. Acesta a pierdut controlul şi a avariat într-o curbă un Ferrari 312 B3-74 din 1974, folosit anterior de către legendarul Niki Lauda.

Nu poate fi dată vina pe pilot în întregime pentru accident şi asta pentru că, potrivit unor martori, în locul unde s-a produs a avut loc o scurgere de carburant și mai existau fragmente apărute în urma altui accident care s-a întâmplat mai devreme. Ca urmare, atunci când Leclerc a apăsat frâna pentru a efectua virajul, roțile din spate au ajuns brusc într-un derapaj.

Din imaginile disponibile se poate observa că monopostul Ferrari a lovit parapetul de protecţie cu aripa posterioară şi doar aceasta s-ar fi deformat, deși este posibil că s-au generat şi alte daune ascunse complexe.

Momentul a devenit într-o oarecare măsură viral, fiind văzut doar pe platforma YouTube de câteva milioane de oameni.

Reacţia lui Leclerc după accident. Acesta a declarat că totul s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni care l-ar fi lăsat fără frâne.

Înainte de a participa la evenimentul din weekend, Leclerc s-a antrenat mai devreme cu un Ferrari 312T pe circuitul Fiorano, înainte de weekendul Marelui Premiu de la Miami.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/