(video) Chișinău: Momentul când un șofer se bagă intenționat în fața unui troleibuz, crezând că nu va fi lovit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Comunitatea StopHam Moldova ridică o întrebare cu adevărat importantă în contextul realităților actuale de pe drumurile Republicii Moldova și a unui accident recent care nu trebuia să se întâmple!

Câți șoferi există per kilometru pătrat cu un permis de conducere cumpărat? Cum e posibil de comis o astfel de ”eroare de pilotaj” când știi regulile de circulație (măcar elementare)? Când tocmai ai trecut pe lângă un troleibuz care este clar un obstacol în cale?

Momentul unui accident surprins pe strada Bodoni arată cum șoferul unui Ford Fusion conectează semnalizatorul de direcție când este în drept cu un troleibuz și crede că i se va ceda trecerea. Însă nu s-a întâmplat precum în visurile sale sau conform propriului RCR, ci a rezultat o situație periculoasă în care mai multă lume a fost pusă în pericol.

Poliția Capitalei ne-a spus că nu are accidentul înregistrat. Respectiv nu se poate stabili când anume s-a produs.

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise