(video) Cineva s-a distrat pe cinste? Ce a apărut peste noapte pe o stradă din sectorul Ciocana şi cum a reacţionat Silvia Radu

Apariţie surprinzătoare pe o stradă din capătul bulevardului Mircea cel Bătrân, din sectorul Ciocana. Localnicii au găsit marcaje rutiere făcute pe un drum care nu este asfaltat! Mai interesant este că după câteva ore acestea au dispărut!

Vezi şi: (foto) Asta e de râsul lumii. Iată cum au fost aplicate nişte marcaje rutiere în sectorul Râşcani

Marcajele au fost aplicate pe o suprafaţă bituminoasă, cel mai probabil într-o fază de testare a utilajului autovehiculului specializat care a marcat astăzi bd. Mircea cel Bătrân. Acestea ar fi dispărut în urma ploilor de scurtă durată care s-au înregistrat astăzi în unele zone ale capitalei.

Iată cum arăta “drumul spre Europa”, botezat de internauţi, în această dimineaţă şi în această după amiază:

Imaginile făcute de mai mulţi oameni, care au fost distribuite pe o reţea de socializare, au ajuns evident văzute şi de către Silvia Radu, fostul primar general interimar de Chişinău care a iniţiat lucrările de reparaţie şi de marcare a străzilor. Aceasta a reacţionat printr-o postare pe Facebook şi a spus că:

Vezi şi: (video) Viral pe Internet. Iată cum sunt aplicate marcajele rutiere în câteva regiuni din Rusia

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise