(video) Cum vede BRABUS noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC? Răspunsul vine la Frankfurt

Pentru că Salonul Auto de la Frankfurt se desfăşoară acasă, la el s-a hotărât să participe şi atelierul german de tuning BRABUS, însă nu cu mâinile goale. Una dintre noutăţi este varianta modificată a noului Mercedes-AMG A 35 4MATIC, nu doar la capitolul design, ci şi pe plan tehnico-dinamic!

Aşadar, pentru sporirea performanţelor se vor oferi două pachete numite PowerXtra B 35 şi PowerXtra + B 35 S. Primul include instalarea unui BRABUS PowerXtra în format plug-and-play şi cu setările noi care le cuprinde pentru injecţie, aprindere şi presiune, toate controlate prin unitatea electronică de control, puterea motorului creşte de la 306 CP şi 400 Nm la 350 CP şi 460 Nm de cuplu.

Pentru cei care doresc mai mult putere – 365 CP la 6.300 rpm – se propune instalarea şi a unui nou eşapament din oţel inoxidabil, cu o tobă de înaltă performanţă pentru debitul de evacuare şi cu funcţie de reglare a sunetului generat. Sistemul poate fi combinat cu terminaţiile din uzină sau cu unele noi din oţel, acoperite cu fibră de carbon. Terminaţiile pot fi comandate separat şi pentru cei care nu doresc intervenţii de ordin tehnic.

Cutia de viteze a fost uşor resetată, iar cu noile padele BRABUS RACE din aluminiu în spatele volanului, treptele acesteia se schimbă mai rapid. În combinaţie şi cu sistemul de tracţiune integrală, compacta poate realiza acum sprintul 0-100 de km/h cu 0.3 secunde mai repede, în 4.4 secunde. Viteza maximă a rămas limitată la 250 de km/h.

Vezi şi: (video) Premieră în Monaco: Noul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ cu pachet BRABUS 800

Bodykit-ul automobilului a fost optimizat printr-un nou splitter cu aripi laterale şi un nou spoiler ataşat de partea superioară a lunetei. Showcar-ul de la Salonul Auto de la Frankfurt va avea şi un set de jante BRABUS Monoblock T de 19 inci, vopsite într-o culoare neagră lucioasă şi cu inserţii din fibră de carbon, în anvelope Pirelli P Zero de dimensiuni 235/35 ZR 19.

Desigur BRABUS este gata să intervină şi la interior cu numeroase opţiuni, printre care: noi praguri interioare iluminate, un set de pedale din aluminiu, covoraşe din velur de înaltă calitate, tapiţerie completă cu piele naturală şi Alcantara în orice culoare la alegere, etc.

Vezi şi: (video) Brabus a început să modifice noul Mercedes-Benz A-Class. Iată primul rezultat

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/