(video) „Dăi trii signaluri!” Momentul întrecerii ilegale dintre două automobile pe bd. Dacia, cu viteze de circa 200 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ilegalitățile continuă pe străzile capitalei din simplul motiv că nu se iau măsuri eficiente!? De curând un tânăr şi-a făcut conţinut pentru TikTok de pe scaunului din dreapta şoferului, însă mai important e că imaginile înregistrate arată şi promovează o încălcare destul de gravă – depășirea semnificativă a limitei de viteză nu pe vreun drum uitat de lume dintr-o fundătură de ţară, ci în oraş, în capitală!

Într-o oră nocturnă s-a organizat o întrecere pe bd. Dacia, imediat după zona camerelor de supraveghere. Ambii conducători auto au ignorat regulile de circulaţie şi au călcat acceleratorul în podea fără nicio mustrare de conștiință că în orice moment s-ar putea întâmpla ceva neaşteaptat care să pună în pericol viaţa proprie, a pasagerilor şi a celorlalţi participanți la trafic. La sigur deplasarea cu mare viteză ar fi continuat dacă viaductul era mai lung, însă prea repede s-au apropiat de intersecţia cu strada Hristo Botev.

Reieşind din faptul că în cursă au participat modele sport marca Audi şi Cadillac, nu credem că celor de la INSP le va fi dificil să identifice şoferii, dacă au capacitatea şi dorinţa. Astfel de maşini se numără pe degete în ţara noastră, unde mai pui că au trecut pe sub camerele de supraveghere şi posesorii ar mai avea “păcate” nepedepsite în cont.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: TikTok/Ştefan Zdanschii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/