(video) Din mai 2021 şi până în prezent, un automobilist din Rusia a comis 1320 de încălcări rutiere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deja nu mai este un secret că în Federaţia Rusă există şoferi care comit un număr impresionant de încălcări ale regulilor de circulaţie într-un timp destul de restrâns. Aceştia se numără cu zecile şi poate chiar sutele, însă mai puţini, semnificativ mai puţini, sunt cei care pot fi prinși.

Un nou caz relatat de poliţia rutieră moscovită este despre un bărbat care a acumulat amenzi în valoare de un milion de ruble (11.500 euro). Din mai 2021 au fost emise pe numele său 1.320 de sancțiuni administrative. Dintre acestea, 276 de amenzi nu au fost achitate la timp.

Se menționează că marea majoritate au fost înmânate pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră.

Infractorul “patologic” a fost oprit pe Kolomenskii Proiezd când conducea autoturismul său, un Volkswagen Passat B5.

Mai interesant este că în momentul documentării inspectorii de patrulare au observat indicii precum că ar fi şofat în stare de ebrietate. Tipul a refuzat să fie examinat medical (deși în imaginile video suflă în etilotest), motiv pentru care a început să fie urmărit penal.

Mașina i-a fost dusă la parcarea specială şi în cazul unei decizii judecătorești urmează a fi vândută pentru a fi compensată o parte din suma pe care o datorează statului.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/