(video) Din Ucraina în Germania a plecat un avion încărcat cu un scump Lamborghini şi Rolls-Royce

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Weekendul trecut, Procuratura Generală a Ucrainei a predat autorității competente din Germania două mașini în valoare de peste un milion de euro! 

Acestea au fost încărcate într-un avion dedicat pe Aeroportul Borispol de lângă Kiev.

„A avut loc primul transfer de probe sub formă de bunuri mobile – mașini de elită – de la aderarea Ucrainei la convențiile multilaterale în sfera dreptului penal. Anterior, lucruri, valori culturale și alte probe scoase din circulație au fost transferate în țări străine.”

Irina Venediktova, procurorul general al Ucrainei

Autoritățile competente din Germania au stabilit că exemplarul Lamborghini Aventador SVJ în valoare de 621.000 de euro și un Rolls-Royce Phantom de ultimă generație în valoare de 451.000 euro sunt nişte dovezi că acestea au fost achiziționate cu bani obţinuţi în urma unor fraude. 

La solicitarea colegilor germani, oamenii legii ucraineni au găsit mașinile și le-au confiscat în cadrul cooperării internaționale.

Ancheta a stabilit că o schema de fraudă legată de investiții în produse financiare inexistente a fost organizată de cetățeni ai Ucrainei. De fapt, fărădelegea a fost comisă în Germania, Bulgaria, Serbia și alte țări europene. 

Majoritatea membrilor organizației criminale au fost deconspirați și reținuți în prezent în țări străine și în Ucraina.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/