(video) Apariţie rară pe Nurburgring: Două Bugatti Chiron de teste

Apariţie cu adevărat rară pe Nurburgring. Două exemplare ale hipercarului Bugatti Chiron, cu numere de înmatriculare caracteristice maşinilor de teste ale mărcii, au fost filmate rulând împreună pe circuitul german.

De ce spunem că e rară priveliştea? Deoarece modelul însuşi este limitat la 500 de exemplare, iar câteva adiţionale folosite pentru teste le fac unele dintre cele mai scumpe din lume de acest gen.

(O paranteză aici: în imagini apare şi un deja vechi Lexus LFA cu extensii pe aripi. Să pregătească marca un nou supercar?)

Acum un an, dar spre sfârşitul lunii iunie, pe circuitul german au fost văzute alte două exemplare de teste, însă acestea au apărut în public după lansarea modelului Chiron Sport.

Despre acestea se cred, că împreună cu cele surprinse ieri, ar testa componentele pe care le va avea noul Bugatti Divo, a cărui producţie începe până la sfârşitul acestui an.

În context, potrivit zvonurilor, nu se exclude că astfel se testează deocamdată şi unicul La Voiture Noire sau alte versiuni Chiron, inclusiv cea posibilă şi aşteptată de foarte multă lume – Chiron Super Sport.

Vezi şi: Primul anunţ de vânzare a unui Bugatti Divo! Pentru maşină se cer puţin peste 142.000.000 de lei

Vezi şi: GENEVA 2019: Noul şi unicul Bugatti „La Voiture Noire” – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi şi: (foto) Bugatti Chiron încearcă în premieră drumurile din România! Un exemplar bicolor, surprins prin Bucureşti

Cmentariile sunt închise